Slagteriet har alle år været et hjertebarn for mig. Det er et sted, som har været i en rivende udvikling de sidste 5-7 år. Et sted vi skal passe på og udvikle.

På Slagteriet er Hal 19, hvor byens unge skatere (og deres forældre) har et godt og givende fællesskab. Subhuset, hvor mange kreative unge skaber kultur, fællesskab og fest for andre unge ( og også lidt ældre som mig) kampsporten Jotur hirti, hvor folk mødes og skaber et fællesskab omkring deres sport. Kulturdivisionen (som nu er en del af Slagteriet), som arrangerer festival, Street market, koncerter, standup, karneval, spis-sammen. By-haverne, hvor ældre mødes over ærter og blomster. Parkour & Boulder klubben, hvor 50 børn og unge træner. Rapstudiet, hvor flere unge skaber musik. Alt sammen under s-reglerne: sameksistens, samarbejde, samhørighed, samskabelse og svineri, der ikke tolereres.

Alt i alt, så er der en del du kunne sætte dig ind i og deltage i. Godt nok er det ikke fint som Musikteatret, eller gammelt som Rådhuset. Men det er et vidunderligt sted med mange fantastiske frivillige, som trækker mange mennesker til Slagteriet. Det er et kæmpe plus for Holstebro… Hvis man gider tænke langsigtet og ikke kun nu og her.