Hvad er mit ophav?

Min opvækst fandt sted i Thy, hvor jeg boede indtil jeg flyttede til Nr. Nissum for at læse til lærer. Jeg arbejder til daglig som folkeskolelærer. Jeg er mor til fire dejlige børn og unge mennesker. Jeg bor i Holstebro. I min fritid er jeg frivillig som bestyrelsesmedlem i Holstebro KFUM volleyball, jeg er som Natteravn med til at gøre natten mere sikker for de unge (og lidt ældre), jeg sidder i bestyrelsen for Holstebro Ungdomsskole og FOF. Jeg sidder i Repræsentantskabet i TV-MidtVest. Jeg har en plads i hovedudvalget og Idrætsudvalget i Holstebro Kommunes Personaleforening. Derudover forsøger jeg at få set lidt fodbold, komme i fitnesscentret og være sammen med familie og venner.

Kerneværdier

Folkeskolelærer, fire-børns-mor, fodboldinteresseret og foreningsmenneske.

Jeg sidder i flere bestyrelser og udvalg. Desuden forsøger jeg at holde mine fodboldkundskaber ved lige samt at komme forbi fitnesscentret. Jeg blander mig gerne i den offentlige debat og skriver læserbreve, når jeg synes noget skal gøres. Jeg har medlemskab i Holstebro kunstmuseum, og er meget glad for det omfangsrige kulturliv, som findes i Holstebro kommune.

Mine hovedinteresser må siges at være på børn/unge området. Jeg synes, vi skal gøre meget for, at alle børn og unge får en god opvækst. Vi skal sørge for gode skoler, daginstitutioner og ungdomsuddannelser. Desuden skal vi kæmpe for at få flere videregående uddannelser til byen. Derudover skal der gøre noget for den gruppe af unge, som falder mellem to stole, og derfor hverken er i job eller uddannelse.

Dernæst brænder jeg for kulturen i kommunen. Det strækker sig lige fra de unges samlested på Slagteriet, Tinghuset i Ulfborg, Musikfestivaler, Klassiske dage til happenings i gågaden i Holstebro og Musikteatret. Kulturen er et af kommunens mærkesager, og vi får mange mennesker til kommunen årligt af den grund.

Sidst men ikke mindst, synes jeg det er meget vigtigt, at vi passer på det erhvervsliv vi har, og forsøger at tiltrække flere. Vi har i forvejen gode forums hvor nystartede virksomheder får hjælp, men det kan gøre endnu bedre. Vi er røget ned ad ranglisten over erhvervsvenlige kommuner. Det skal vi have gjort noget ved.