Grønne og aktive gågader

Det at komme rundt i butiksområderne skal være en mulighed for også at lave en aktivitet sammen. Vi skal have flettet legepladser, forhindringsbaner, udefitness, siddeområder ind i de områder, hvor folk samles i forvejen.

I Holstebro gågade og i butiksgaderne i Ulfborg og Vinderup skal der laves grønne områder, som også indeholder aktiviteter for børn. Lad os lave shoppingturen til en god oplevelse for alle. Det at komme rundt i butiksområderne skal være en mulighed for også at lave en aktivitet sammen.

Vi skal have flettet legepladser, forhindringsbaner, udefitness, siddeområder ind i de områder, hvor folk samles i forvejen. Dette vil både tiltrække nye kunder, men også holde på de, som har fundet vej til butikkerne. Det vil give mersalg for cafeer, restauranter m.v. samt til butikkerne, hvor mor eller far kan gå på shopping, mens børnene underholder sig i aktiviteterne. Desuden skal vi i Holstebro bymidte have åbnet gågaden op ned mod åen. Vi skal inddrage å-området i vores bymiljø. Som det er nu vender hele byen ryggen til åen, og ikke fronten mod åen, som man gør i eksempelvis Aarhus. Lad os nu udnytte, at vi har den fantastiske mulighed.